ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την Προμήθεια ειδών σίτισης, καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής για την κάλυψη των αναγκών της Δομής «HOUSE 2» του Συλλόγου Μερίμνης Ανηλίκων και Νέων στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος ΙΙ με τίτλο «Άσυλο και Μετανάστευση (Αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών για την υποδοχή και καταγραφή των αιτούντων άσυλο και για τη στέγαση ευάλωτων ομάδων)», η οποία χρηματοδοτείται από το Χρηματοδοτικό Μηχανισμό ΕΟΧ (EEA Grants) προϋπολογισμού 29.900,00 ευρώ (Είκοσι Εννέα Χιλιάδες Εννιακόσια Ευρώ) πλέον ΦΠΑ.

Στόχος της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η κάλυψη των καθημερινών αναγκών σίτισης, καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής της Δομής Φιλοξενίας House 2, που λειτουργεί στην Αθήνα, και των ατόμων που φιλοξενούνται σε αυτή.

Η ανάθεση θα γίνει βάσει του ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/τ. Α’/08.08.2016) «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, και ιδίως τις διατάξεις περί απευθείας ανάθεσης του άρθρου 118. Η Πράξη χρηματοδοτείται από το Χρηματοδοτικό Μηχανισμό ΕΟΧ (EEA Grants) μέσω του προγράμματος II «Άσυλο και μετανάστευση (Αντιμετώπιση επείγουσων αναγκών για την υποδοχή και την αξιολόγηση των αιτούντων άσυλο και για τη στέγαση ευάλωτων ομάδων)», χρηματοδότηση που διαχειρίζεται η ΣΟΛ Crowe και η Human Rights 360.

Περισσότερες πληροφορίες: TO BE UPLOADED FINAL HOUSE2_PROSKLISI 8JUL22