Ο Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων και Νέων προκηρύσσει θέσεις εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του  έργου «Σταθμός Ασυνόδευτων Εφήβων ΣΜΑΝ με κωδικό ΟΠΣ 5168494, και την Απόφαση 2_04/04/2022 του Δ.Σ του Συλλόγου Μερίμνης Ανηλίκων και Νέων.

Το έργο με την ονομασία «Σταθμός Ασυνόδευτων Εφήβων ΣΜΑΝ» με κωδικό ΟΠΣ 5168494 είναι επιλέξιμη δημόσια δαπάνη του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) « ΤΠΑ Μετανάστευσης και Ασύλου» Άξονας Προτεραιότητας «Ενσωμάτωση Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού (α.1. παρ. 4 ν.4019/2011) στην εκπαίδευση» κωδικός πρόσκλησης Π77-2.:» με τίτλο «Επιχορήγηση Φορέων για τη Λειτουργία Δομών φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο πλαίσιο του ΤΠΑ του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου»

Στόχος του έργου είναι η στέγαση και η παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης φροντίδας και υποστήριξης σε ασυνόδευτους ανηλίκους αιτούντες άσυλο, που προέρχονται από χώρες που πλήττονται από πολέμους και καταστροφές.

Οι θέσεις εργασίας που προκηρύσσει ο Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων και Νέων είναι οι ακόλουθες:

Α.Α Αριθμός Θέσεων Ειδικότητα/ Τεκμηρίωση αναγκαιότητας πρόσληψης Σχέση Απασχόλησης
1 1 Φροντιστής Σύμβαση ορισμένου χρόνου (μερικής απασχόλησης)
2 1 Φροντιστής (Βραδινή βάρδια) Σύμβαση ορισμένου χρόνου (πλήρης απασχόλησης)
3 1 Διοικητικός Υπάλληλος – Βοηθός υπεύθυνου διαχείρισης έργου Σύμβαση ορισμένου  (πλήρους απασχόλησης
4 2 Διερμηνέας/Φροντιστής ( Ούρντου ή Φαρσί ή Αραβικά) Σύμβαση ορισμένου χρόνου (μερικής απασχόλησης)

Οι εργαζόμενοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες του στην Αθήνα, σε ξενώνα φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, η λειτουργία του οποίου χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του έργου «Σταθμός Ασυνόδευτων Εφήβων ΣΜΑΝ» με κωδικό ΟΠΣ 5168494

Η διάρκεια απασχόλησης ορίζεται έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 με δυνατότητα ανανέωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε έδω

PROKIRISKI STATHMOS EFIVON THESEIS ERGASIAS_11042022